Albania

Aktori Xhevat Limani e sjellë “të gjallë” Gjergj Kastriotin-Skënderbeun në Paris me 16 prill

mercredi 29 mars 2017.

Gjergj Kastrioti - Scanderbeg në Paris më 16 prill, në ora 19h.

Teatri Shqiptar më Amerikë organizon një turne në qendrat e kulturës evropiane : Paris, Vjenë, Luzern, Gjenevë dhe Zagreb.


Accueil du site | Contact | Plan du site | | Statistiques | visites : 2278398

Suivre la vie du site fr    ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Site réalisé avec SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce