Albania

Botimi i albumit « Skeptri i Otocarit » në gjuhën shqipe

mardi 28 octobre 2014.

Me këtë përkthim dhe botim të parë në gjuhën shqipe të « Skeptrit i Otocarit » nga shtëpia Botuese « Bénart Editions », reporteri simpatik Tintin hyn në botën shqip folëse ku ç’do gjë duket sa familjare aq dhe e paparë !

Në facebook : BËMAT E TINTINIT


Accueil du site | Contact | Plan du site | | Statistiques | visites : 2277058

Suivre la vie du site fr    ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Site réalisé avec SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce