Albania

Bruksel : takim me studiuesin Luan Dode, 14 maj ora 18.30

mercredi 4 mai 2016.

Historia e Shqipërisë 1945-1948 : Studim historik i Zotit Luan Dode

Konitza asbl ka kënaqësinë t’Ju ftoj në një takim me studiuesin Luan Dode. Evenimenti zhvillohet në datën 14 maj 2016, ora 18h30 ne adresën e mëposhtme : Service Social Juif - 68, avenue Ducpétiaux, 1060 Bruxelles (Saint-Gilles)

Evenimenti do të moderohet nga gazetarja e mirënjohur Arta Tozaj dhe do të shoqërohet nga një montazh fotografik përgatitur nga fotografi Eldi Qesku

Për më shumë informacione : konitzaasbl@yahoo.fr / info@konitza.eu Tel : 0496 76 62 21

Historia e Shqipërisë 1945-1948 : Nën sundimin jugosllav pa pushtim. Tiranë, 2014


Accueil du site | Contact | Plan du site | | Statistiques | visites : 2282598

Suivre la vie du site fr    ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Site réalisé avec SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce