Albania

Ersek : Fondacioni Agrinas-ER

vendredi 5 septembre 2014.

Partneriteti I Organizatave te Shoqerise civile me pushtetin vendor factor pozitiv ne permiresimin e ambientit ne qytet.

Fondacioni Agrinas-ER eshte nje organizate e cila ka mbeshtetur ne vazhdimesi zhvillimin dhe permiresimin e kushteve te jeteses ne qytetin e Ersekes edhe ne komunat per rreth ;


Accueil du site | Contact | Plan du site | | Statistiques | visites : 2277058

Suivre la vie du site fr    ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Site réalisé avec SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce