Albania

"Excursion flora of Albania" nga Jani Vangjeli

vendredi 10 avril 2015.

Nje botim i ri shkencor pasuron bibliotekën e botanistëve.

"Excursion flora of Albania", Koeltz Scientific Books, 660 f.

"Excursion flora of Albania", i hartuar nga akademiku Jani Vangjeli, sapo është botuar ne Gjermani, nga Koeltz Scientific Books, në gjuhën angleze. Vëllimi përfshin të gjitha bimët spontane dhe të kultivuara të Shqipërisë : 4560 taksone, 572 specie të raportuara si të reja për Shqipërinë.

Gjithashtu edhe përshkrimet, çelësat, emrat latine dhe lokale etj. Pas këtij libri, të pailustruar, shtëpia botuese gjermane ka panifikuar të botojë edhe një vëllim të veçantë me ilustrime.


Accueil du site | Contact | Plan du site | | Statistiques | visites : 2277258

Suivre la vie du site fr    ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Site réalisé avec SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce