Albania

GK Tiranë : ekspozita "Në Vendin e Shqiponjave, 2015 – 2017" nga Virginie Caquot

mercredi 4 octobre 2017.

VIRGINIE CAQUOT Në Vendin e Shqiponjave, 2015 – 2017 Galeria Kombëtare e Arteve 13 – 23 Tetor 2017

Galeria Kombëtare e Arteve do të hapë në një nga sallat e saj ekspozuese me datë 13 Tetor 2017, ora 18.00 ekspozitën “Në Vendin e Shqiponjave, 2015 – 2017”, të fotografes franceze Virginie Caquot.

Projekti, i konceptuar dhe realizuar nga vetë autorja, paraqet përmes 30 fotografive bardhë e zi të një formati të mesëm, një udhëtim pamor të artistes gjithkund nëpër Shqipëri gjatë periudhës shtator 2015 dhe korrik 20

Ekspozita e Znj. Virginie Caquot organizohet nga Galeria Kombëtare e Arteve në bashkëpunim me Z. Rezart Jasa, koordinator i marrëveshjes “Les temps forts entre l’Albanie et la France” në kuadër të shkëmbimeve kulturore Francë-Shqipëri.


Accueil du site | Contact | Plan du site | | Statistiques | visites : 2278498

Suivre la vie du site fr    ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Site réalisé avec SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce