Albania

Julia Sinoimeri konkurohet si "alzasiani i vitit 2012"

mercredi 2 janvier 2013.

Në gazetën "l’Alsace" votohet aktualisht për personazhin e vitin 2012 ose më sakte "alzasiani i vitit 2012" (l’alsacie(nne) de l’année 2012)

Në listën e kandidateve figuron Julia Sinoimeri si "jeune prodige de l’accordéon" pasi është shquar këtë vit në aktivitete e konkurse kombëtare e ndërkombëtare.

Në rast se dëshironi, mund të votoni për të. Në renditjen (alfabetike) e emrave, është e treta nga fundi. Klikoni në rrethin në krah të emrit të Juliës dhe pastaj bëni "envoyer" (dërgoje)

Ja adresa :

http://www.lalsace.fr/actualite/201...)-de-l-annee-2012


Accueil du site | Contact | Plan du site | | Statistiques | visites : 2277058

Suivre la vie du site fr    ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Site réalisé avec SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce