Albania

Një eksperiencë teatrale midis Francës dhe Shqipërisë...

mercredi 3 octobre 2012.

Në Francë kam krijuar folenë, por në Shqipëri kam lënë rrënjët e mia”.

Anjeza Mara tregon për “Trup dhe Shpirt”, angazhimin në skenën franceze me pjesë shqiptare si regjisore dhe aktore.

Lexoni me shume : http://shekulli.com.al/web/p.php?id...


Accueil du site | Contact | Plan du site | | Statistiques | visites : 2268206

Suivre la vie du site fr    ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Site réalisé avec SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce