Albania

Qendra kuturore Lindart ne Tirane : Ekspozita fotografike

mardi 16 février 2010.

Projekt 5.6 hapet ekspoziten me pune te studenteve, qe frekuantuan kursin e fotografise 2009 - 2010, diten e marte, 16 shkurt 2010, ora 18.00 ne sallen e qendres kulturore Lindart.

Pas nje viti pune dhe studimi ata vijne me projekte fotografike ne fushen e fotografise se arkitektures, fotoreportazhit, fotografise se rruges, modes dhe fotografise komerciale.

Cultural Centre Lindart&Anima

Projekt 5.6

Address : Rruga Kajo Karafili, No 54, Tirana

Phone&fax : 00 355 2257475

Mobil : 00 355 692190505

E-mail:culturalcentrelindart@yahoo.com ; info@projekt56.com ;

www.lindart.org ; www.projekt56.com


Accueil du site | Contact | Plan du site | | Statistiques | visites : 2277158

Suivre la vie du site fr    ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Site réalisé avec SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce