Albania
Ballina e sitit > MIRËSEVINI

MIRËSEVINI

Artikujt e kësaj rubrike


Botimi i 2 albumeve muzikore (CD): « Kenget e femijeve neper bote » konsakruar Shqiperise dhe « Polifonite e Lapardhase » : takim me Francis CORPATAUX, etnomuzikolog canadez (MIRËSEVINI)

MBLEDHJA E SHOQATES « ALBANIA » : E ENJTE 8 TETOR 2009
të martën 13 tetor 2009

Shoqata « Albania » e filloi mbledhjen se saj te pare pas pushimeve verore, duke ftuar Francis CORPATAUX, etnomuzikolog qe ka pregatitur dhe firmosur daljen e dy albumeve muzikore (CD): « Kenget e femijeve neper bote » konsakruar Shqiperise dhe « Polifonite e Lapardhase ».Katrin PRELJOCAJ (MIRËSEVINI)

"Një portokalle s’është e lumtur…po u bë kajsi". Sht. botuese Favre, Lausanne, 2001.
të premtën 10 korrik 2009 Nga wbr

Intervista nga Admirina Peçi per GAZETA SHQIPTARE në 7 prill 2005NE DHE LENINI nga Saimir KUMBARO : përshtypjet ndaj filmit (MIRËSEVINI)

CINEMA ALBANAIS
të martën 30 qershor 2009 Nga wbr

Mbas shfaqjes se filmit, te henen 30 prill 2009, spektatoret japin mendimet e tyrePOEZIA NË SHQIPËRI (1990-2006) (MIRËSEVINI)

të hënën 25 maj 2009
POPULLARITET DHE ELITIZËM [1] Për të pasur një ide sa më të kapshme lidhur me zhvillimet aktuale të poezisë brenda territorit të Shqipërisë, prezantimi mund të paraqitet i thjeshtuar në tri kategori. Kategoria e parë përmbledh poetët e dënuar nga diktatura, të cilët qenë nismëtarët e përtëritjes (...)


Maniola Trebicka ne koncert, me dt 25 shator 2005 (MIRËSEVINI)

nga Orjona Pulti
të enjtën 13 tetor 2005

Lindur në Tiranë, në Shqipëri, Manjola Trebicka la fituar çmimë të ndryshme si në Shqipëri gjithashtu edhe në Francë.Invent Yourself ose Historia e nje laboratory fotografik (MIRËSEVINI)

nga Eleni LAPERI, dretoresha e qendres kulturore "Lindart"
të enjtën 3 korrik 2003 Nga en

Shpeshherë një ide e rastit bëhet shkas për të realizuar një projekt të guximshëm. Kështu ndodhi edhe me idenë që pati dr. Christian Zindel, drejtori i Antenës Pro Helvetia në Tiranë, i cili, duke parë dëshirën e artisteve shqiptare për të punuar me fotografinë dhe mungesën e kushteve për të realizuar dëshirat e tyre, propozoi të instalonim një laborator fotografie në qendrën kulturore Lindart.TUKICI KONCERT ne Tiranë me 13 nentor 2009 (MIRËSEVINI)

ne sallen e Akademise se Arteve
të hënën 26 tetor 2009 Nga en

Genc dhe David Tukiçi ne koncert ne sallen e Akademise se Arteve (sheshi Nene Tereza), ne Tirane, ne oren 19.

Takimi me spektatoret mbas koncertit.2007 : KARNAVALET NË SHKODËR (MIRËSEVINI)

Programi i aktiviteteve ne 2007
të shtunën 4 korrik 2009 Nga en

Karnavali i Shkodrës në Paris, shikoni artikullin botuar nga gazeta TEMA.Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 1919170

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2022 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce