Albania

Ambasadori i Kosovës në Francë : Z. Muhamedin Kullashi i ftuar nga shoqata Albania

të hënën 28 dhjetor 2009 Nga wbr

Të martën 15 dhjetor 2009, Albania ftoi për një takim-bisedë S.E. Z. Muhamedin Kullashi, Ambasador i Republikës se Kosovës në Francë. Ambasadori i parë i Kosovës shprehu gjatë takimit vullnetin e tij për futjen në Evropën e Bashkuar, përparësitë e Shtetit të ri dhe në veçanti vendin që zë kultura.

Z. Muhamedin Kullashi jeton në Francë nga viti 1999 dhe jep mësime në fakultetin e filozofisë së Universitetit Parisi VIII.

Ai ka shqipëruar disa vepra nga filozofë francezë (midis të tjerëve Diderot, Sartre, Lefort, etj) dhe ka botuar : "Humanisme et haine", "Les intellectuels et le nationalisme en Ex Yougoslavie (shtëpi botuese : L’harmattan, 1998), "Ex Yougoslavie : une Europe du sud-est en construction" (L’Harmattan).

Në maison des associations du 7ème arrondissement de Paris

93 rue saint Dominique 75007

Métro : La Tour Maubourg


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2282698

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce