Albania

Eqrem ÇABEJ (1908-1980) - nestori i gjuhës shqipe

të enjtën 25 mars 2010 Nga ALBANIA , E. Noygues

Prof. Eqrem ÇabejDitën e enjte, më 25 mars 2010, ora 18.00 Shoqata Albania ka organizuar nje konferencë kushtuar Eqrem Çabej (1908-1980), nestori i gjuhës shqipe.

Eshte zhvilluar me pjesëmarrjen e Prof. Remzi Pernaska dhe Znj. Brikena Çabej, në Maison des associations du 7ème arrondissement, 93 rue Saint Dominique 75007 Paris. Metro : La Tour Maubourg (linja 8) ose RER : Invalides (linja C). Hyrja ishte e lirë

Brikena Cabej et le Prof. Remzi Pernaska

Présentation de l'oeuvre du Prof. E. Cabej

Réunion d'Albania le 25/03/2010


Portfolio

Brikena Cabej et le Prof. Remzi Pernaska Présentation de l'oeuvre du Prof. E. Cabej Réunion d'Albania le 25/03/2010
Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2273597

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce