Albania

Franca në Panairin e Librit: "Libri per të gjithe nga 7 deri ne 97 vjeç"

të martën 13 nëntor 2012 Nga en

Për herë të parë këtë vit, Franca do të jetë e pranishme në Panairin e Librit në Tiranë prej datës 14-18 nëntor. Nën moton " Libri për të gjithë, nga 7 deri 97 vjeç, ju ftojmë të njiheni me aktualitetin letrar frankofon të viteve të fundit në format libër dhe dixhital, nën atmosferën e skelave anës lumit Senë në Paris.

Dy ngjarje të veçanta do të shënohen gjatë programit të stendës sonë :

- Takim me autorin Patrick Lapeyre dhe prezantim i romanit të tij "Jeta është e shkurtër dhe dëshira pa fund " (çmimi Femina 2010), ditën e premte, 16 nëntor, ora 19.00, ndjekur nga një koktej. (Ftesa bashkengjitur)

- Shfaqje e filmit "Shqipëria 1912" në praninë e regjisorit Eol Çashku, ditën e shtunë, 17 nëntor, ora 11.00.


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2278898

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce