Albania

Hyejda EL SAIED : ekspozita “Fjale ngjyrash dhe drite” deri ne dt 27 nentor

të martën 28 tetor 2014 Nga en , Evelyne Noygues

Me 2 Tetor hapa ekspozitën e Hyedës El Saied të dytë në Luksemburg të cilën e ka titulluar “Fjalë ngjyrash dhe drite”.

Prezanton 22 piktura të permasave nga 1 metër deri 1 metër e 30 centimetra katrore, në të cilat ka përdorur bojërat e akrilikut dhe teknikën mikse.

Ajo do të qëndroj e hapur deri në datë 27 nëntor.


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2137067

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce