Albania

KONCERTI I FESTËS SË EUROPËS, me 8 dhe 9 maj ora 19.30

të merkurën 4 maj 2016 Nga wbr , E. Noygues

Koncerti i Festës së Europës do te zhvillohet tek Teatri i Operas dhe Baletit, Sheshi Skëndërbej.

Kjo manifestim është organizuar nga Fondacioni Kulturë Europë me mbështetjen e ambasadave europiane në Shqipëri.

Nën drejtimin e Zotit Jacques Attali

“Himni i flamurit” – Himni kombëtar shqiptar nga Aleksandër Stavre Drenova (Asdreni)

"Simfonia e 8-të" nga Franz Schubert

"Ouverture - Le Freischütz" nga Carl Maria Von Weber

Nën drejtimin e Shefit të orkestrës, Mjeshtri Gérard Akoka

“Simfonia e 9-të e Ludwig Van Beethoven”

Soprano : Zonja Inva Mulla

Mezzo Soprano : Zonja Vikena Kamenica

Tenor : Zoti Klodian Kaçani

Bariton : Thilo Dalhmann

Orkestra dhe Kori i Universitetit të Arteve të Tiranës

Orkestra dhe Kori i Liceut artistic “Jordan Misja”

Orkestra e Radio Televizionit Shqiptar

Orkestra ushtarake e Ministrisë së Mbrojtjes

Kori i Teatrit të Operas dhe Baletit

Kori Europian i Tiranës


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 1919170

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2022 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce