Albania

Katrin PRELJOCAJ

"Një portokalle s’është e lumtur…po u bë kajsi". Sht. botuese Favre, Lausanne, 2001.

të premtën 10 korrik 2009 Nga wbr

Intervista nga Admirina Peçi per GAZETA SHQIPTARE në 7 prill 2005

Metropol : Katrin Preljocaj. Për të qarë dhe urryer, botuar ne 27/03/2005


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2030298

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce