Albania

Lisboa : Ekspozita “Natyra dhe Historia e Shqipërisë përmes fotografisë”

Fotografi Roland Tasho

të hënën 26 maj 2014 Nga E. Noygues

Fotografi Roland Tasho çel në Lisbonë ekspozitën me titull: “Natyra dhe Historia e Shqipërisë përmes fotografisë”.

Kjo ekspozitë do të çelet nga data 27 Maj deri më 30 Maj, me mbështetjen e Ambasadës Shqiptare në Portugali.

Ekspozita do të hapet në dy qytete të Portugalisë, në Lisbonë dhe në qytetin turistik të Ericeiras.

Albumet e fundit te fotografit

JPEG - 1 Mo
JPEG - 248.2 ko
JPEG - 299.8 ko
JPEG - 690.3 ko

 

 

Te ky siti edhe lexoni : Foto : në objektivin e Roland Tashos


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2029844

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce