Albania

Luksemburgu festoi festen e Flamurit me dt 26 nëntor

KOMUNIKE

të merkurën 17 nëntor 2010

Me rastin e 98 vjetorit të festës së flamurit dhe për heqjen e vizave

Shoqata ILIRI ju ftoi në një

MBRËMJE KONCERTORE

Të premten ne 26 nëntor 2010 në orën 20:00

Me këngë e valle nga trevat shqiptare

Nga grupi

ILIRI- LES AIGLES

Parade e veshjeve kombëtare

Gatime tradicionale

Muzikë bashkëkohore dhe aktivitete tejera

Në Centre Culturel Gare

Përballë CACTUS GARE

29, Rruga e Strasbourg Luksemburg

Me mbështetjen e shoqatave "Luksemburg-Kosova" dhe "Clae"

Bashkim HAZIZAJ Tél.: (+352) 29 86 86-1 GSM +352 621 761 715 Fax.: (+352) 29 86 01 Web.http://www.clae.lu

http://www.albanaisduluxembourg.blo... E-mail bureau: bashkim.hazizaj@clae.lu E-mail personnel: bhazizaj@yahoo.fr


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2030317

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce