Albania

Në Tiranë : Nr. 3 te revistës Art & Trashëgimi, Shkodra : Bukuroshja e ujërave

par Ilda MARA

të martën 10 janar 2012

ART & TRASHËGIMI është një botim periodik për trashëgiminë kulturore shqiptare. Tashmë është me tre numra në treg : "Berati – Qyteti i Bardhë" , "Gjirokastra - Qyteti i Gurtë" dhe "Shkodra - Bukuroshja e ujërave".

Art & Trashëgimi është botim i organizatës ARGJIRO në bashkëpunim me Qëndrën e Studimeve Albanologjike.


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2030330

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce