Albania

Paris : Koncert për nder të këngëtares Nexhmije Pagarusha, 6 tetor

KOMUNIKE

të hënën 16 shtator 2013

Kemi kënaqësinë të ndajë me ju informacionin lidhur me organizimin e koncertit për nder të këngëtares së madhe shqiptare nga Kosova, Nexhmije Pagarusha, në datën 6 tetor 2013, në teatrin Palace, Paris.

Në koncert do të luajnë artistët shqiptarë nga Shqipëria dhe Kosova të rrymave të ndryshme jazz, etnojazz, rock, klezmer, etj., Elina Duni, Dren Abazi dhe Zig Zag Orkestra.

Koncerti organizohet nga Rezart Jasa Events dhe Ambasada e Republikës së Kosovës në Francë.

6 tetor 2013, ora 17:00

Théâtre « Le Palace »

8 rue du Faubourg Montmartre – Paris 9ème

Tarif : 30 euros, sur place

Prévente : 25 euros

(Paiement en ligne sur Billet Reduc.Com, Paiement par chèque à l’ordre de « Rezart Jasa Events » à l’adresse : BJ DOM 192 Bd Voltaire, 75011 Paris)

Zig Zag Orkestra Invitée d’honneur : Nexhmije Pagarusha - Le Palace | BilletReduc.com http://www.BilletReduc.com/97127/ev...

Tarif étudiant (moins de 26 ans) : 20 euros, sur place

Moyens de paiement sur place : Chèques et espèces (pas de CB)

Contact : Rezart Jasa, tel 0613317926, rjasa@hotmail.com

Une Production Rezart Jasa Events


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2278798

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce