Albania

Shqiptarja e Parisit : Film dokmentar televiziv kushtuar pediatres Solange d’Angély

Film dokmentar televiziv kushtuar pediatres Solange d’Angély

të premtën 25 korrik 2014 Nga en

Filmi "Shqiptarja e Parisit" është një rrëfim mbi itinerarin e jetës së Solange d’Angély, kësaj mjekeje humaniste dhe pinjolle e Nënë Terezës, e cila gjithë jetën e saj e vuri në shërbim të njeriut.

Kështu do na qëndrojë në kujtesë gjithnjë kjo humaniste që aq shumë iu përkushtua fëmijëve shqiptarë.

 

 

Shqiptarja e Parisit

Film dokmentar televiziv kushtuar pediatres Solange d’Angély

Realizuar nga : Luan Rama

Kamera : Bujar Kore dhe Spartak Papadhimitri

Montazhi : Lulzim Sula


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2029844

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce