Albania

TUKICI KONCERT ne Tiranë me 13 nentor 2009

ne sallen e Akademise se Arteve

të hënën 26 tetor 2009 Nga en

Genc dhe David Tukiçi ne koncert ne sallen e Akademise se Arteve (sheshi Nene Tereza), ne Tirane, ne oren 19.

Takimi me spektatoret mbas koncertit.

Tukiçi Koncert

Instrumental-Simfonik

1 David Tukiçi Skice Simfonike Lahuta Raconte...( Lahuta Tregon...)(rreth 8 min )

2 David Tukiçi Koncert per piano dhe orkester N 2 (rreth 22 min) Genc Tukiçi piano

PUSHIM

3 Genc Tukiçi Variacione per piano solo mbi BACH-O SOLE MIO (rreth 30 min )

4 David Tukiçi Suita Albanese (Suite Shqiptare) per orkester simfonike (rreth 20 min )

Orkestra Sinfonike e Radio Televizionit Shqiptar

Dominique Rouitz Dirigjent

Genc Tukiçi Piano


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 1649157

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2022 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce