Albania

Tirana : Tintini te stenda franceze ne panairin e librit 2014

Intituti - Aleanca - Ambassada franceze ju ftojnë

të hënën 10 nëntor 2014 Nga en

Prezantimi i albumit të enjten 13 Nëntor në orën 11:00 në stendën franceze me Zonjën Evelyne Noygues - përkthyese - dhe Zotin Arben Selimi - përkthyes dhe botues. Shtëpia botuese Bénart, Paris.

Atelie falas të animuara nga Z.Selimi dhe Znj. Noygues. Regjistrohuni në adresën culture.aft@gmail.com duke zgjedhur një nga ditët.

Atelie prezantuese e librave me ilustrime për fëmijë nga 7 deri në 15 vjeç:
- E premte 14 Nëntor nga ora 16:00 deri në 16:45
- E shtunë 15 Nëntor nga ora 11:00 deri në 11:45
- E dielë 16 Nëntor nga ora 10:00 deri në 10:45

Në facebook : BËMAT E TINTINIT


Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 2278998

Suivre la vie du site sq  Suivre la vie du site MIRËSEVINI   ?

Tous droits réservés © 1997-2023 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce