Albania

Dërgoni nje mesazh

Përgjigje

Permbytje ne Shqiperi : thirrje nga qeveria shqiptare

të martën 10 shkurt 2015 Nga en

Per kete arsye, qeveria shqiptare, pervec angazhimit te strukturave te saja per permballimin e emergjencave civile, ka kerkuar edhe ndihmen e qeverive te vendeve mike si dhe solidarizmin e gjithe bashkekombasve te saj si dhe dashamiresve te shqiperise.

Ndihme mund te jete si ne vlefta monetare (te cilat mund te derdhen ne llogarite ne dokumentin bashkengjitur) ashtu edhe materjale si veshembathje, usghqime etj (sipas listes bashkengjitur ne anglisht).

Ambasada e Shqiperise ka marre kontakte me autoritetet franceze, perkatesisht me Ministrine e Jashtme, Kryqin e Kuq Francez si dhe organizma te tjere qe mund te angazhohen ne raste fatkeqesishe natyrore.

Nderkohe qe nepermjet nje informacioni qe do te veme pas pak ne faqen e internetit si dhe ne facebook dhe twitter, deshirojme qe ti bejme thirrje edhe komunitetit shqiptar ne france qe te japing kontributin e tyre, sado modest ne ndihme te familjeve shqiptare te prekura nga kjo fatkeqesi natyrore.

Per kete arsye, do te kerkonim edhe ndihmen tuaj per ta shperndare kete informacion ne kontaktet ju keni, qofte shqiptare ose te huaj.

Taulant TOPÇIU

Conseiller

Ambassade d’Albanie en France


Téléphone: +33 1 47 23 31 00

Télécopie: +33 1 47 23 59 85

Tel. Portable: +33 7 83 09 78 78

57, avenue Marceau

75116 Parismodération à priori

Ce forum est modéré à priori : votre contribution n'apparaîtra qu'après avoir été validée par un administrateur du site.

Un message, un commentaire ?
  • (Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.)

Qui êtes-vous ? (optionnel)

Ballina e sitit | Kontakt | Plani i sitit | | statistikat | visitat 1418072

Suivre la vie du site sq    ?

Tous droits réservés © 1997-2021 Albania
Sitët ndërtuar me SPIP 2.1.8 + AHUNTSIC
sur la ferme à SPIP de DnC développements sites et eCommerce